Koirat24.fi - Myyntipalsta

löytäisinkö koirani sisarukset?

Yleinen koirakeskustelu - tämä on oikea paikka keskustella koirastasi. Kerro koirastasi tai keskustele mistä tahansa koiriin liittyvästä.

Valvoja: Nuuskamuikkunen

löytäisinkö koirani sisarukset?

ViestiKirjoittaja koiruli » To Touko 13, 2010 8:00 pm

hei kaikille!
olen vuosikausia miettinyt miten voisin löytää koirani sisarukset tai edes jonkun niistä. Kun ostin koirani 10 vuotta sitten, ei sovittu mitenkään yhteydenpidosta tms. Koirani on sekarotuinen, emo on myyjäperheen cockerspanieli ja vahva isäehdokas saman perheen ajokoira. koiranpennut olivat joko mustavalkeita tai ruskeamustavalkeita. Kun ostin omani (silloin oli 5 pentua muistaakseni kahdeksasta jäljellä) oma koirani oli ainut jolla oli cockerin kiharat korvat, ja se oli oikea "takarivin taavi", myöhemmin on turha ujous karissut. pennut syntyivät 2.4.2000 ja omistaja oli juukalainen. yksi koirista omani lisäksi oli vielä jokin aika sitten juankoskella ja tutustuin omistajaankin. olisi kiva löytää muitakin ja vaihtaa kuulumisia ja kuvia millaisia koirista on kasvanut. omani on oikein pirteä 10-vuotias eläkeläinen.
koiruli
 
Viestit: 1
Liittynyt: To Touko 13, 2010 7:48 pm

Re: löytäisinkö koirani sisarukset?

ViestiKirjoittaja MindyDonna » To Helmi 27, 2014 7:50 pm

Hei,

Omistan punaisen irlanninsetterin (emä) ja musta ruskein merkein olevan saksanpaimenkoiran (isä) mix:n, tämä mix on syntynyt 10.04.2008, kasvattaja oli Kirsi Mattila Lammi, itselläni ko mixin pentueen yksi pentu, kaikki sisarukset kadoksissa, jos sinulla on tai tiedät kenellä on ko mixin pentueen pentuja, niin ottakaa / pyytäkää ottamaan yhteyttä (sanna-1985@luukku.com) minuun mahdollisimman pian, olisi kiva kuulla kuulumisia tms.
setterin/sakemanni mix Mindy synt: 10.04.2008
näyttelylinjainen sakemanni Donna synt: 08.06.2009
MindyDonna
 
Viestit: 2
Liittynyt: To Helmi 27, 2014 6:28 pm


Paluu Yleinen koirakeskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron