Akita, kuusi urosta, yksi narttu - Myytävät koirat - Koirat24.fi Tori
Koirat24.fi - Myyntipalsta
Etusivu / Myytävät koirat / Palvelus- ja seurakoirat / Seurakoirat
Onko tämä asiaton ilmoitus? | Vinkkaa kaverille    Bookmark and Share Jaa ilmoitus
Ilmoitus-Id: A20154

Akita, kuusi urosta, yksi narttu

(Kannus, Länsi-Suomi)

Jätetty: Keskiviikko, 25 Huhtikuu, 2018  08:04
Viimeksi päivitetty: Tiistai, 15 Toukokuu, 2018  07:42
Poistetaan: Perjantai, 25 Toukokuu, 2018  05:04
Vastaa: kirsi.lilja@hotmail.com
Hinta: €1300.00
Puhelin: 0406835018
Paras aika tavoitella: klo 16:00 jälkeen
Myyjä: Kirsi Lilja
 
09.04.2018 syntyneet Akita -pennut varattavana. Pentuja on seitsemän, kuusi urosta ja yksi narttu. Värit: Kaksi punaista urosta, yksi punainen narttu. Kolme Brindle urosta. Nartun kanssa on mietinnässä vielä sijoituskoti. Sijoitussopimuksesta lisää kysyttäessä. Pentuja varatessa otan varausmaksun 400€, joka vähennetään pentujen hinnasta, tällöin toivoisinkin, että mahdollinen ostajaehdokas tulisi käymään pentuja katsomassa. Varausmaksu palautetaan, jos kauppa peruuntuu myyjästä riippuvista syistä.

Pennut sirutetaan pentutarkastuksen yhteydessä, rekisteröidään Suomen Kennelliittoon ja ne madotetaan useaan otteeseen. Pennut kasvavat kotonani ja ne sosiaalisoidaan. Pennut saavat vakuutuksen ensimmäisille elinvuosilleen autoimmuunitautien (SA ja USD eli VKH) varalle. Lisäksi vikojen, kuten kivespuutosten vuoksi osa rahoista palautetaan eläinlääkärintodistusta vastaan. Pennut luovutetaan 7-8 viikkoisina riippuen siitä miten emo ne vierottaa. Ensimmäinen mahdollinen päivä 28.5.2018.

Lisätietoja omista koiristani, sekä pentueesta (emosta, sekä isästä) löydät sivuiltani https://akira-akita.blogspot.fi/.

Kun otat yhteyttä, kerro itsestäsi; miksi toivoisit Akitaa, minkäluonteista pentua haet, mistä olet ja minkälaiseen perheeseen pentu tulisi. Puheluihin en välttämättä kerkeä vastaamaan heti, mutta minut saa myös whatsappin tai tekstareiden kautta kiinni.
Bookmark and Share Jaa ilmoitus


Ilmoitusta katsottu 40 kertaa

Lue: vinkkejä turvalliseen ostamiseen